В Мукачеві обрали Міс МДУ – 2019 (відео)

22 травня 2019 року – цей день відзначився для мукачівців щорічною подією, яку організував Мукачівський Державний Університет. 

“Міс МДУ-2019” приурочений 90-річчю з дня народження Одрі Хепберн –  неймовірна, тендітна, жіночна, еталон краси і приклад для багатьох сучасних дівчат. Свого часу Одрі підкорила серця багатьох людей, не тільки своїми талантами, а і щирістю, душевною добротою та індивідуальністю. 

Саме з таким внутрішнім запалом та метою підкорити серця глядачів, на сцену вийшли претендентки на звання ” Міс МДУ-2019″.

Конкурс проходив у п’ять етапів, де кожна з учасниць змогла проявити себе з найкращої сторони.

Перший вихід – представлення, дівчата були справжніми Тіффані – у бірюзових сукнях-футлярах, які вдало підкреслили гарні фігури дівчат. Другий вихід – танцювальний,  тут дівчата показали, що таке шоу у стилі пін-ап, кожна в оригінальному вбрані з особистим шармом і шикарними посмішками. Третій вихід – дефіле, в якому конкурсантки відчули себе справжніми моделями у сукнях від українського  виробника. Звісно, який конкурс краси без інтелектуального етапу, де глядачі познайомились ближче  з дівчатами, з їх цілями і мріями.  І фінал конкурсу – шикарний вечірній вихід, де претендентки на титул “Міс МДУ” змогли відчути себе принцесами. Кожна підкреслила свою вроду вечірньою сукнею.

Справжнім феєрверком були дві пропозиції руки і серця. Двоє дівчат вже зробили крок в нове майбутнє!

Кожна стала титулованою красунею, а головний приз завоювала Піров Наталія.

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *