В Мукачеві Київський студентський театр представить авторську виставу “Імітація”

Сьогодні, 26 травня мукачівці та гості міста матимуть гарну нагоду подивитись на майбутнє українського театру – на сцені Мукачівського драматичного театру представить авторську виставу «Імітація» Київський студентський театр.

Сатирична комедія «Імітація» – це складна родинна колізія, розкрита через жанр чорної комедії, що відображає реальне життя, аби висміяти образи, безвідповідальність і мстивість людей, які пов’язані сімейними вузами.

Сучасна історія Шекспірівського Гамлета, де вічна дилема — «Бути чи не бути» звучить з новим актуальним посиланням. Сатира на ворога, звеличення добра, гуманізм простих людей — теми, які підіймаються майбутніми митцями.

Початок вистави о 18.00 год.

Київський студентський театр створений студентами 2 курсу факультету «Актор театру і кіно» Київського Національного університету культури і мистецтва, майстерні Остапа Ступки та Олександра Матузко. У складі творчого колективу є представники з різних куточків України: Краматорська, Мирнограду, Полтави, Харкова, Черкас, Києва, Нетішина, Львова, Самбора серед яких і мукачівка Олександра Переста.

Через бойові дії, студенти знайшли прихисток у Самборі Львівської області, де самостійно облаштували свій театр, підготували виставу «Імітація» за мотивами творів Шекспірана сучасний лад.

Прем‘єру зробили у Самборі, а також грали її у військових частинах, місцях перебування біженців, інтернатах в Брюховичах, Новому Калинові, Блажеві, Лаврові…

З 23 травня Київський студентський театр здійснює тур Закарпаттям – Мукачево, Хуст, Берегово, Виноградів, Ужгород. У планах колективу на початоку червня показати виставу в Тернополі, Черкасах, Львові та Івано-Франківську.

Творчий колектив молодих акторів паралельно працює над інсценізацією роману Володимира Винниченка «Втрачений рай» і планує представити її глядачам у червні.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *