В Хусті та Рахові поліцейські зупинили двох нетверезих водіїв

Працівники поліції Рахівщини та Хустщини задокументували два факти керування транспортними засобами у нетверезому стані.

Сьогодні, 14 червня, близько 03:00, працівники сектору реагування патрульної поліції на вулиці Івана Франка в Хусті зупинили водія «ВАЗ 2101». Чоловік керував транспортним засобом, на якому не освітлювався номерний знак. Крім того, водій перевищив рівень швидкості, здійснюючи поворот. Поліцейські з’ясували, що місцевий мешканець не має водійського посвідчення і керував авто напідпитку. Чоловіка освідчили в лікарні. Результати показали 2,2 проміле алкоголю в крові водія. Автомобіль помістили на штрафмайданчик Хустського відділу поліції.

У Рахові полісмени зупинили нетверезого мотоцикліста. Увагу працівників сектору реагування патрульної поліції привернуло те, що водій керував транспортом без захисного шолома, а на самому мотоциклі були несправні світлові габарити. Рахівчанина доставили в лікарню для медосвідчення, де стан алкогольного сп’яніння чоловіка підтвердили. Результат аналізів показав 0,42 проміле.

На обох порушників склали відповідні адмінматеріали.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *