В Хустському медичному коледжі чергова НП

даіОдними з головних причин ДТП на Хустщині є перевищення швидкості та керування транспортним засобом у нетверезому стані. Тому в рамках Національного тижня безпеки дорожнього руху в області проводиться акція «П′яний за кермом – злочинець». Не забарилися й результати:  інспекторами ДАІ було притягнуто до адміністративної відповідальності 4 водіїв, які керували автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, 30 пішоходів, які перейшли дорогу у невстановленому місці та 3-х любителів швидкості.

Одним із тих, кого затримали у нетверезому стані під час проведення акції «П′яний за кермом – злочинець» був хустянин Р., викладач Хустського медичного коледжу. На громадянина Єгорова, який близько 23.00 попав у поле зору працівників ДАІ складено відповідний протокол. Залишається сподіватися, що наша Феміда прийме справедливе рішення щодо горе-водія та винесе покарання у відповідності з чинним законодавством України.

Керівництву навчального закладу варто б подумати над тим, який приклад цей викладач може подавати своїм студентам, адже це не в перший раз він сідає за кермо в нетверезому стані. І добре, що до цього часу все закінчувалося без трагедій. Якщо дирекція коледжу і надалі залишатиме поза увагою такі кричущі правопорушення своїх працівників, то це явно не додасть авторитету закладу, який через кількох працівників і так досить сумнівний.

Дзеркало Закарпаття

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *