В Хусті масово таврують автопорушників (ФОТО)

Під час акції на дорогах активісти та правоохоронці закликали водіїв дотримуватись Правил дорожнього руху і поважати інших його учасників.

Під час спільного рейду члени громадської організації «Фойта», місцеві журналісти та працівники ВДАІ шукали на вулицях Хуста автомобілі, припарковані з порушенням правил дорожнього руху. Знайшли їх кілька десятків. На лобовому склі кожного авто активісти наклеїли написи: «Я паркуюсь, як олень».

Першими «жертвами» проекту «Стоп-Хам!» стали машини на вулиці Корятовича, потім активісти перейшли на вулиці Карпатської Січі, Волошина, Слов′янську та О.Духновича. Якщо водія-порушника вдавалось застати на місці, йому пояснювали правила паркування. Водії в основному погоджувались з тим, що порушили і обіцяли виправитись.

За кілька годин рейду до адмінвідповідальності було притягнуто 4-х водіїв, наклеєно півсотні наклейок та проведено профілактичну бесіду з 30-ма водіями.

Лідер громадського об′єднання «Фойта» Іван Куделя каже, що їм байдуже, кому і на яку машину клеїти наклейку. Правила написані для всіх, а це значить, що на дорозі всі рівні.

Начепивши на авто порушників наклейки, активісти розійшлися. А водії після цього знову повернулись туди, звідки їх зігнали. Активісти обіцяють кожні десять днів проводити таку акцію в Хусті. Адже на перевиховання нечемних водіїв потрібен час.

 Інформація Хустського МВ УМВС

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *