В Берегові знову перекрили дорогу (ФОТО)

4 серпня о 19.30  жінки району «Чігосуг» (Чопівка) Берегова блокували тамтешній пішохідний перехід автодороги, що з’єднує Берегово та Мукачево, в знак протесту проти часткової мобілізації.

Обурене жіноцтво на запитання про причини перекриття руху переповідало вже відомі історії про те, як чоловіків «витягують з ліжка» та насильно ведуть у воєнкомат (при цьому жодне конкретне прізвище назвати не могли), про нахабних відпочивальників зі сходу. Нарікали протестувальниці і на те, що потрібно мобілізовувати не тільки дітей простих громадян, а й багатіїв, вимагаючи чесного механізму мобілізації, без виключень. Загалом жінки кожні 5–10 хв. пропускали по декілька автівок, черга з яких постійно росла. Водіїв автомобілів такий захід відверто обурював, адже багато з них поспішали на потяг у Мукачево, або ж везли зі собою маленьких дітей. Змушена була чекати свою чергу і маршрутка, повна як дорослих пасажирів, так і малих.

Через деякий час після початку протесу на місце події приїхали правоохоронці, які спробували жінок переконати не блокувати рух, адже водії не винні в їх бідах. Також представники міліції намагалися влаштувати частіший пропуск автівок.  Однак навіть після початку зливи з блискавками протест продовжувався.

блокув6 блокув блокув2 блокув3 блокув4 блокув5

beregszasz.com.ua

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *