Ужгородський “Водоканал” не збирається страйкувати

водоканалАдміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода» переконує: чутки про відключення міста від води безпідставні!

У п’ятницю та суботу – 26 та 27 грудня 2014 року – в мережі Інтернет на різних інформаційних сайтах Закарпатської області розповсюджується недостовірна інформація про те, що комунальне підприємство «Водоканал м. Ужгорода» збирається оголосити страйк та відключити місто від води.

Адміністрація підприємства офіційно заявляє: ніяких страйків колектив підприємства не планує, але найголовніше – не збирається відключати місто від води.

У той же час адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода» переконує громаду міста Ужгорода, що такі плітки розповсюджуються з єдиною метою – дискредитувати підприємство. При цьому головне – відволікти увагу громади міста від того, що КП хочуть передати приватному підприємству, по якому ще в 2010 році депутати Ужгородської міської ради визнали недійсним договір концесії.

Адміністрація також наголошує, що КП «Водоканал м. Ужгорода» на сьогодні працює в штатному режимі, справно розраховується з кредиторами, стовідсотково оплачує спожиту електроенергію, що дозволяє говорити про його стабільну роботу.

Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *