Ужгородську “Говерлу” залишили без гравців

футбол-збірнаДо лав національних збірних від ужгородської футбольної команди «Говерла» викликано 6 футболістів.

Відтак на матчі кваліфікації «Євро-2016» у складі збірної Латвії вирушає молодий захисник Віталійс Ягодінскіс. Підопічні Марьяна Пахаря у найближчих матчах гратимуть проти національних збірних Ісландії та Турції.

Інший захисник, Серж Акакпо, захищатиме кольори збірної Того у матчах кваліфікації на Кубок Африканських Націй. Його команда зіграє два поєдинки проти збірної Уганди.

Отримав виклик до збірної і, поки ще не заявлений за ужгородську команду, грузинський захисник Акакій Хубутія. У кваліфікаційних поєдинках, збірна Грузії протистоятиме головній команді Шотландії та збірній Гібралтрару.

До лав національних збірних поїдуть і українці. У молодіжній команді України (U-21) задіяні воротар Максим Коваль та півзахисник Сергій Мякушко. У хлопців попереду надвідповідальна гра проти однолітків зі збірної Німеччини. Матчі плей-оф відбудуться 10 та 15 жовтня.

Окрім того, молодий захисник ужгородської команди, Тарас Качараба, викликаний до збірної України (U-20). Його команда братиме участь у контрольних матчах, в рамках турніру Challenge Trophy, проти однолітків зі збірної Чехії (9 жовтня) та збірної Норвегії (14 жовтня).

Інформаційний відділ ФК «Говерла»

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *