Categories Новини

Ужгородська опозиція роздавала по 50 грн. за участь у мітингу (відео)

опозиціяПро такі наміри на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомив громадський активіст Володимир Феськов. “Учора дзвонили студенти УжНУ які проживають в гуртожитках і повідомляли, що їх купують за участь у мітингу в рамках загальнонаціональної акції-протесту “Вставай, Україно!” в Ужгороді. Якщо на мітингу буде масово студентство, особливо з прапорами, страшенно розчаруюсь і обізлюсь на студіків. 2 години за 50 грн. під цим снігопадом? На партії злитись не буду. Вони ж невинні, що інакше не вміють та й навчитись вже не вийде )”, – зіронізував В.Феськов.
Далі про купівлю студентів Ужгородського національного університету як вже доконаний факт розповів у все тому ж Фейсбуку студент-історик УжНУ Максим Молнар:  “Сьогодні моїм друзям-студентам за участь у мітингу опозиції в Ужгороді заплатили по 50 грн. Як після цього можна вірити Яценюку, Тягнибоку та ін. і називати їх “опозицією”?”
На завершеня момент, у якому старшим учаснику роздають якісь талончики – ймовірно, за участь у акції, зафіксував на відео і оприлюднив знову ж таки у Фейсбуку журналіст Ярослав Гулан: “В Ужгороді перед мітингом опозиції люди старшого покоління підходили до незрозумілого чоловіка із незрозумілими талончиками. Здається, це просто була перекличка, хто прийшов. І кому треба заплатити. Якщо це так  дуже шкода, що опозиція використовує ТАКІ методи”.
Усі вищенаведені свідчення зроблено людьми, які не належать до ворогів опозиції, а, навпаки, послідовно зарекомендували себе опонентами правлячого режиму. Тому недовіряти їм немає жодних підстав. Як і шкодувати “опозицію”, яка прагне стати владою з використанням таких методів.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *