Ужгородська молодь не задоволена поновленням Погорєлова

банерПро це йдеться у заяві ГО «Кардинальні зміни».

25 листопада Ужгородський міськрайонний суд задовольнив позов Віктора Погорєлова про відновлення його на посаді мера міста.

Суд постановив, що голосування за відставку Погорєлова під час революційних подій в кінці лютого відбулося з порушеннями. Основним фактом у позові мера до міської ради було те, що депутати були вимушені розгортати й показувати активістам бюлетені для таємного голосування.

Суддя Алла Сарай оголосила тільки резолютивну частину рішення, в повному обсязі воно буде готове через п’ять днів. Рішення суду підлягає негайному виконанню, але можлива апеляція. Ще можна його оскаржити в апеляційному суді.

Громадська організація «Кардинальні зміни» обурена рішенням суду на користь Віктора Погорєлова та акцентує на тому, що суддів, які приймають такі рішення потрібно негайно люструвати. Адже у послужному списку Алли Сарай таке рішення є далеко не першим: «Ми спробуємо розібратися, що це за гра. Не робитимемо різких дій. Побачимо, хто буде керувати у місті: мукачівські чи ужгородські. Намагатимемося, щоб на керівні посади обиралися саме ужгородці, а не мукачівці».

Нагадаємо, Віктор Погорєлов пройшов на посаду мера міста від Партії екологічного порятунку. У 2012 році офіційно увійшов до лав Партії регіонів. 20 лютого 2014 року Погорєлов заявив про вихід із партії.

24 лютого Ужгородська міськрада відправила регіонала Погорєлова у відставку на вимогу місцевого Майдану.

Зараз посаду виконувача обов’язків мера обіймає секретар міськради Богдан Андріїв.

ГО «Кардинальні зміни»

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *