Ужгородська міськрада фальсифікує земельні рішення

земляЗа зверненням Громадської ради при Ужгородській міській раді, щодо законності розпорядження міською радою земельними ділянками комунальної власності прокуратурою області організовано, а прокуратурою міста Ужгорода проведено результативну перевірку.

Зокрема, за результатами проведених перевірок прокуратурою на адресу виконувача обов’язків Ужгородського міського голови скеровано два подання про приведення у відповідність рішень 20 та 22 сесії міської ради, до Закарпатського окружного адміністративного суду пред’явлено адміністративний позов про визнання протиправними та скасування окремих незаконних пунктів рішення 22 сесії Ужгородської міської ради 6 скликання № 1325 від 29.05.2014 р.

Також, за результатами перевірки внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 358 КК України – підроблення та використання підроблених документів. Передувало цьому звернення до прокуратури м. Ужгорода голови громадської ради Ужгородської міської ради Олександра Пересоляка щодо законності прийняття Ужгородською міською радою рішень із земельних питань.

Довідка: ч. 4 ст. 358 КК України – використання завідомо підробленого документа – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *