Ужгород включений до серії акустичних концертів BRUTTO (ВІДЕО)

Серія акустичних концертів BRUTTO почалася з блискавичного солд-ауту. Квитки на концерт у Києві були продані за 54 хвилини після того, як стартувала онлайн-продаж. Наступні концерти цієї серії пройдуть: 12 травня у Львові, 13 травня в Ужгороді, 14 травня в Самборі, 15 травня в Трускавці.

24 і 25 квітня в Аtmasfera 360 (Київський планетарій) відбулися перші акустичні концерти Сергія Міхалка і Ко з програмою «Вечірнє сонце». Концерти пройшли у форматі творчого вечора: прозвучали пісні BRUTTO і Ляпісів в акустичному виконанні, вірші і розповіді.

Репортаж про концерт – 24tv.ua:

«Концерт Brutto пройшов в домашній теплій атмосфері. Лідер гурту Сергій Міхалок після кожної пісні відверто розмовляв із публікою – розповідав життєві історії, спогади з дитинства, жартував».

http://24tv.ua/mihalok_na_akustichnomu_kontserti_u_kiyevi_rozpoviv_tsikavi_istoriyi_z_ditinstva_n680429

«Повертаючись у спогадах до тих чи інших подій, під акомпанемент гітар Паші Ланістера та Лефта (Денис Мельник), Міхалок співав пісні, що нагадували про ті часи. “Мої пісні – це не якісь філософські притчі. Це можливість зафіксувати себе і повернутися в той стан”, – розповів він залу.

Атмосфери тому, що відбувалося, додавали підібрані спеціально під кожну композицію відеопроекції на куполі Планетарію – Всесвіт, планети, гори, мегаполіси, гігантські квіти.»– пише nv.ua

http://nv.ua/lifestyle/showbiz/mihalok-i-brutto-nachali-akusticheskij-tur-kontsertami-v-kieve-112785.html

Все почалося з виходу пісні «Вечірнє сонце» на вірші геніальної української поетеси Ліни Костенко:

Музиканти BRUTTO не очікували такої реакції. Було багато добрих і теплих слів… А потім прийшов лист від дочки Ліни Костенко і стало зрозуміло, що іноді, щоб тебе почули, – потрібно не кричати, а говорити тихо і спокійно.

Лист від дочки Ліни Костенко:

“Шановний Сергій!

… Бажаємо Вам, щоб Україна стала Вам доброю і щедрою другою Батьківщиною, – в надії, що і Білорусь, з якої у нас особливі відносини, знайде свободу і європейське майбутнє.

Звичайно, Ліна Василівна Костенко дає Вашій групі дозвіл на виконання цієї пісні і бажає Вам успіху.

Прекрасне оригінальне виконання.

Ми теж дуже поважаємо творчість Вашої групи в усіх її еволюціях і цінуємо її громадянську позицію. Дякую Вам за те, що були з нами в ті трагічні і прекрасні часи Революції гідності. Це назавжди.

Всього найкращого!

Оксана Пахльовська »

Натхненні успіхом пісні, BRUTTO підготували особливу акустичну програму в форматі творчого вечора з Міхалком і Ко – «Вечірнє сонце».

Такі зустрічі дозволять створити особливу атмосферу, яка неможлива на великих концертах, уможливить тісне спілкування фанатів групи зі своїми кумирами. Вони для тих, хто хоче не тільки побачити і почути, але й відчути або навіть стати співучасником …

Виступи з акустичною програмою «Вечірнє сонце» пройдуть в таких містах:

12 травня – Львів

13 травня – Ужгород

14 травня – Самбір

15 травня – Трускавець

19 травня – Чорноморськ

20 травня – Одеса

3 червня – Дніпропетровськ

міхалок

Більше інформації про концерти ви знайдете в соціальних мережах і на сайті BRUTTO.

YouTube https://www.youtube.com/user/BRUTTOBAND

Facebook https://www.facebook.com/pages/Brutto/499510503519822?fref=ts

Vk.com vk.com/Brutto 

Twitter https://twitter.com/BRUTTO_BAND

Instagram http://instagram.com/brutto.official

 

 http://brut.to/

 

 

 Viber – http://chats.viber.com/brutto

 

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *