У Воловці горів готельно-ресторанний комплекс

18 жовтня о 07:14 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому готелі-ресторані «Гостинний двір», на вулиці Карпатській що у смт Воловець.

По прибуттю на місце вогнеборців 11-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Воловець та державного пожежно-рятувального поста с. Нижні Ворота з’ясувалось, що об’єктом пожежі є котельня, що прибудована до основної будівлі готелю-ресторану. Через те, що обидві будівлі повністю дерев’яні, вогонь швидко розповсюдився на будівлю комплексу. Тож бійцям ДСНС довелось докласти максимум зусиль, аби відвоювати в стихії споруду готелю-ресторана.

Загалом над ліквідацією пожежі працювало три одиниці техніки та 24 рятувальника. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у апаратах захисту органів дихання та зору.

Вже о 08:30 пожежу локалізували, а об 11:40 ліквідували. Внаслідок пожежі пошкоджено зовнішню стіну та перекриття на площі близько 70 кв.м, а також знищено дах комплексу на площі близько 50 кв.м. Остаточну причину та збитки наразі з’ясовують правоохоронні органи.

Постраждалих та загиблих не було, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *