У водія, якого зупинили на Ужгородщині, знайшли пакетики з наркотичною речовиною

Вчора, 28 жовтня, ввечері поліцейські отримали повідомлення від працівників Управління патрульної поліції про те, що в селі Барвінок вони зупинили автомобіль, водій якого має при собі наркотичні речовини.

Слідчо-оперативна група встановила, що 35-річного водія автомобіля «Land Rover Freelender» патрульні зупинили за порушення правил безпеки дорожнього руху. Під час спілкування з поліцейськими ужгородець помітно нервував та намагався втекти, залишивши автомобіль.

Під час поверхневого огляду автомобіля та сумки ужгородця працівники поліції виявили пакети з речовиною кристалічного походження, схожою на наркотичну. Також серед речей ужгородця був горіх, в середині якого теж виявилася кристалічна наркотична речовина. Крім цього, у багажному відсіку авто поліцейські виявили спортивну биту.

Вилучені речовини вилучили та відправили на експертизу. Автомобіль «Land Rover Freelender» затримали на спецмайданчик Ужгородського відділення поліції.

У діях 35-річного ужгородця вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 309 Кримінального кодексу України (Зберігання наркотичних речовин). Під час досудового розслідування працівники поліції з’ясують походження наркотичних речовин та мету їх зберігання, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *