У Іршаві патрульні зупинили водія “під кайфом”

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння в Хустському та Іршавському районах. Ще п’ятьох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

В Іршаві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Меrсеdеs» іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри, а водій не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував житель села Білки Іршавського району, який не надав водійського посвідчення і був у неадекватному стані. Водія доставили до лікарні для проходження медосвідування, де з’ясувалося, що той перебуває в стані наркотичного сп’яніння. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Хусті працівники групи реагування патрульної поліції зупинили опівночі автомобіль марки «BМW» іноземної реєстрації, на якому не працювали задні габарити. За кермом чужого автомобіля перебував молодий місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення і керував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування юнак відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще п’ятьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *