У електричці на Закарпатті затримали росіянина, що збирався незаконно перетнути кордон

У рамках проведення спільних оперативно-профілактичних заходів «Рубіж-2022», прикордонники Чопського загону затримали іноземця, який намагався у незаконний спосіб перетнути українсько-словацький кордон.

Дільничному інспектору відділу «Великий Березний», який ніс службу разом з офіцером поліції, від провідника електропотягу сполученням «Ужгород-Сянки» надійшла інформація про підозрілого пасажира.

Працівник Укрзалізниці повідомив, що особа не схожа на місцевих та спілкується російською мовою.

У ході реалізації інформації прикордонний наряд перевірив на станції “Малий Березний” документи вказаного провідником чоловіка. Останній виявився 33-річним громадянином росії. Він мав при собі паспортний документ рф та посвідку на постійне проживання в Україні, однак не зміг пояснити мету свого перебування у прикордонні.

У ході проведення перевірочних заходів прикордонники встановили, що росіянин мав на меті дістатися Словаччини в обхід пункту пропуску «Малий Березний».
З метою з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів правопорушника доставили у прикордонний підрозділ. Його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *