У Берегові вбили пенсіонерку (ФОТО)

В суботу о другій половині дня до чергової частини Берегівського районного відділу міліції надійшов дзвінок від лікаря швидкої допомоги, який повідомив, що бригада  медиків виїхала за викликом до одного з приватних будинків, розташованого по центральній вулиці міста. Останніми було констатовано насильницьку смерть літньої жінки.

Негайно на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка підтвердила вказаний лікарями факт. Більше того, на правоохоронців чекала моторошна  картина — сімдесятирічна власниця будинку Ольга лежала на присадибній ділянці,  волосся та  голова жінки повністю були просякнуті кров’ю. У жінки була наявна черепно-мозкова травма у лівій скроневій ділянці, а поруч знаходився металевий   прут зі слідами крові.

За словами сусідів жінка мешкала з  чоловіком на ім’я Степан. Як виявилося, саме Степан повернувшись додому з роботи знайшов співмешканку мертвою та зателефонував до швидкої. Покази чоловіка перевіряються.

На місці події слідчим проводиться детальний огляд із залученням  судово-медичного експерта, експертів криміналістів науково-дослідного центру при УМВС України в Закарпатській області з метою виявлення, вилучення та фіксації всіх необхідних доказів.

На місце скоєння злочину відразу прибув тимчасово виконуючий обов’язки начальника Берегівської міліції Руслан Попович з метою особистого контролю щодо розкриття вказаного кримінального правопорушення.
Для встановлення обставин злочину та особи злочинця задіяні майже усі сили особового складу Берегівських правоохоронців, якими  здійснюються  необхідні невідкладні розшукові заходи спрямовані на виявлення речових доказів, свідків та інших обставин.

вбивсЯна Денисюк

Берегівський РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *