Тищенко прокоментував своє звільнення з посади голови “слуг” на Закарпатті

Микола Тищенко здивований заявою “Слуги народу” про звільнення з посади голови закарпатського осередку партії.

Зокрема, тим, що його ім’я пов’язали з піар-акціями, скандалами та сварками. Нардеп згадав лише один скандал зі своєю участю — бійку з Іллею Кивою.

А от сам факт звільнення не стала для Тищенка несподіванкою. Більше того, киянин заявив, що продовжить стежити за процесами в регіоні.

“Віктор Микита довів свою ефективність і я щиро вдячний йому за те, що з перших днів війни він активно допомагав вирішувати питання з гуманітарними вантажами”, — написав нардеп.

***

Багато дзвінків від журналістів та друзів щодо вчорашнього рішення нашої партії. Така моя доля бути ньюзмейкером «Слуги народу»)

Якщо серйозно — рішення про відсторонення від Закарпатського осередка партії для мене не було несподіваним.
Посилення влади на місцях під час війни, неминуче веде до того, що голова області повинен керувати і партійним осередком. Така стратегія є доцільною і буде розповсюджуватися усією країною.
Віктор Микита довів свою ефективність і я щиро вдячний йому за те, що з перших днів війни він активно допомагав вирішувати питання з гуманітарними вантажами. Не маю жодних сумнівів щодо кадрової політики Президента. Вона завжди відповідає часу. А час зараз тяжкий.
Незважаючи, що я киянин і Київ – це моя душа, Закарпаття стало частиною мого серця. Тому я продовжу уважно слідкувати за процесами в регіоні і не дам місцевим «князькам» і колаборантам підняти голову. Як би вони там не раділи другий день.

Що мене дійсно здивувало у вчорашній заяві, так це позиція керівництва партії про “сумнівні піар-акції, скандали та сварки”. За 3 роки я ніколи не був ініціатором публічних сварок. Хоча ні. Був. Приблизно рік тому я мало не набив пику колаборанту Ківі. І наб’ю, якщо він попадеться мені на очі. Це єдина скандальна акція, ініційована мною. В інших моментах я завжди дотримуюсь командної гри. Щодо інших звинувачень, то протягом 3 років жодне з них не знайшло свого підтвердження далі, ніж заголовка «замовної» новини.

Я продовжую бути частиною команди Президента, партії “Слуга народу” і продовжую проекти, які націлені на укріплення обороноздатності нашої держави. Окремо прошу не вигадувати нісенітниці про якісь глибинні конфлікти у нашій партії. Партія — це сила, де завжди є місце дискусіям та емоціям. І наша сила у нашій різноманітності. Як в партії, так і в країні.

PS: Ще раз для тих, хто не зрозумів — я сильний, справжній та відданий своїй країні та команді Президента! Крапка.

Слава Україні, друзі!
Слава нашим ЗСУ!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *