Студенти мукачівських ПТУ взяли в облогу міську ратушу – хроніка подій (ФОТО, ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

студенти3У Мукачеві стартувала позачергова сесія міськради присвячена ПТУ.

На порядку денному розгляд звернення щодо фінансування професійно-технічної освіти в місті Мукачеві.

Під стінами Мукачівської міськради проходить масовий мітинг викладачів та студентів професійно-технічних училищ. В руках учні тримають плакати з надписами “Віддайте нашу зарплату”, “Профтехосвіті “Так!”, “Припиніть голодомор профтехосвіти”. В сесійній залі чути викрики з вулиці “Ганьба” та “Депутати для народу”.

Про це з місця події повідомляє журналіст “PMG.ua”. Студенти спробували зайти в приміщення ратуші, але їм завадила муніципальна поліція, яка з початку сесії закрила вхід до мерії міста. Студенти намагались силоміць відкрити двері, але їм поки цього не вдалось зробити.

студенти2

студенти1

Станом на 12:46 студенти відійшли від центральної брами ратуші на вимогу викладачів. Вхід в мерію досі зачинений і його охороняє натовп з представників муніципальної поліції.

Щойно стало відомо, що обурені студенти намагалися прорватися через шлагбаум парковки до будівлі ратуші з внутрішнього двору, однак їхні спроби були зупинені. Також поліція стягнула додаткові сили до входу в будівлю та перекрила його службовим автомобілем. В цей момент депутати від “Самопомочі” намагаються вести переговори зі студентами.

За інф. PMG.ua

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *