Сьогодні вночі закарпатські прикордонники пострілами зупиняли гелікоптер з контрабандистами

вертолітВ ході спільних дій з правоохоронними органами Словаччини щодо протидії незаконній міграції з використанням малих літальних апаратів українські прикордонники провели комплекс оперативно-розшукових заходів.

В результаті, сьогодні вночі прикордонники Чопського загону у взаємодії з співробітниками СБУ в районі с.Порошкове Перечинського району Закарпатської області виявили спортивний гелікоптер та 3 осіб – двох пілотів та місцевого мешканця. Під час затримання порушників прикордонникам довелося здійснити попереджувальні постріли вгору, так як останні чинили опір, – повідомляє Державна прикордонна служба України.

Варто зауважити, що один із пілотів гелікоптера вже втретє затримується співробітниками Державної прикордонної служби. Зовсім недавно він був затриманий як пілот літака, що переміщував велику партію контрабандних сигарет.

Наразі на західній ділянці спільні з прикордонниками країн ЄС та взаємодіючими органами заходи з протидії використання малої авіації з протиправною метою продовжуються.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *