Раніше судимий ужгородець зривав золоті прикраси з 7-річних дівчаток

наручники
Раніше судимий 23-річний ужгородець на вулиці зривав з ужгородських школярок ювелірні прикраси. Його жертвами стали двоє малолітніх дівчат.
Розшукали грабіжника працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції.

Перше повідомлення про скоєний злочин надійшло до Ужгородського міськвідділу міліції 22 травня цього року. 61-річна жителька міста повідомила, що на вул. Яроцькій, неподалік будинку за місцем проживання, невідома особа чоловічої статі відкрито відібрала золоті сережки від її 7-річної онуки.

Ще одне аналогічне повідомлення до міськвідділу міліції надійшло вже 26 травня від 30-річної ужгородки. Жінка повідомила, що невідомий чоловік відкрито відібрав від її 7-річної доньки золоті сережки.

Справа набула суспільного резонансу. Було зрозуміло, що ці злочини скоєні одним зловмисником. У міськвідділі міліції було створено спеціальну оперативно-слідчу групу, перед якою було поставлено чітке завдання: в найкоротший термін прибрати з вулиць обласного центру зухвалого грабіжника.

В ході спілкування з дітьми міліціонери створили фоторобот, переглянули сотні фотографій та знімків із камер відеонагляду, опитали всіх можливих свідків. І ось 28 травня розшуківці Ужгородського міськвідділу міліції затримали грабіжника. Ним виявився раніше судимий 23-річний мешканець міста. Близько місяця тому він звільнився з місць позбавлення волі, де з 2012 року відбував покарання за вчинення крадіжок з помешкань городян, – повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

У скоєному зловмисник зізнався та пояснив, що шляхом грабунку дітей «легкою наживою» вирішив заробити грошей.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до 6 років. Триває досудове розслідування. На даний час вирішується питання щодо обрання грабіжнику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою в Ужгородському міськрайонному суді.

Як прокоментував очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич, ним буде заохочено працівників карного розшуку, котрі оперативно розкрили ці резонансні злочини.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *