Раніше судимий ужгородець у прокуратурі порізав собі вени

прокуратураСьогодні, 30-го червня, прокурор Закарпатської області Володимир Янко прокоментував інцидент, який стався у прокуратурі в суботу, 27-го червня. “Особа 1985-го року народження тричі судима за тяжкі злочини: за угон транспортного засобу, справа пов’язана з наркотиками та розбійний напад порізала собі руку розламаним лезом бритви. Цього року, 25 травня, чоловік скоїв два епізоди грабежів. В першому випадку викрав сумочку у жінки з рук. Жінка його доганяла і вказує на нього. Другий випадок − крадіжка в магазині. Особа в аптеці “Доброго Дня” викрала пристрій для вимірювання цукру. Працівник аптеки теж бачила його і намагалася догнати. Щодо цієї особи оголошено підозру, суд ухвалив тримання під вартою.

Міліція його викликала для вручення повідомлення про скоєння злочину. А він вирішив в такий спосіб поскаржитися на дії міліції.

Перебував у стані сп’яніння, витягнув лезо для бриття і в згині ліктьового суглобу розрізав собі руку. Потому викликано наряд міліції, швидку. Його завезли в лікарню, де він відмовився від надання медичної допомоги, на “швидкій” констатували стан алкогольного сп’яніння. Потому особі надали медичну дорогу примусово”, − повідомив прокурор області.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *