Проект “Все Закарпаття читає дітям” повертається з канікул

Після літніх канікул на базі обласної бібліотеки для дітей та юнацтва продовжує свою роботу проект “Все Закарпаття читає дітям”.
Цей соціокультурний проект уже другий рік реалізовується в рамках всеукраїнського – “Вся Україна читає дітям” – з ініціативи представника Центру дослідження літератури для дітей та юнацтва на Закарпатті, знаної крайової дитячої письменниці Галини Малик і за підтримки управління культури Закарпатської облдержадміністрації.
Мета – популяризація книг, зокрема, сучасних українських авторів, а також – поширення ідеї читання як однієї з найкорисніших для розуму, душі та доброго настрою звичок. Такий важливий меседж у легкій і невимушеній формі до дітей щораз доносять успішні представники різних професій, обов’язково – книголюби.
І вже завтра, 12 вересня, гостею проекту стане відома актриса, головний режисер Закарпатського академічного обласного театру ляльок, заслужена артистка України Наталія Орєшнікова, яка радо прочитає улюблену книгу учням Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ст. №6 ім.В.Гренджі-Донського.
Зустріч відбудеться в читальному залі обласної бібліотеки для дітей та юнацтва (м.Ужгород, вул.Волошина, 20). Початок об 11.00. Вхід вільний.

Управління культури Закарпатської ОДА

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *