Подробиці сходження на найвищу вершину Північної Америки від закарпатки Ірини Галай (відео)

Українська альпіністка Ірина Галай на своїй сторінці у мережі Фейсбук розповіла подробиці сходження на гору Деналі (Мак-Кінлі).

Все починалося, як завжди гламурно, фотки, музика, пріколи один над одним, а потім в один момент розумієш, що все… ти посеред гір) один на один з льодово-сніжною морозною пустелею! Ніяких тобі базових таборів, де ще може бути хоч якийсь комфорт, ніяких помічників, тільки ти, твої 60-ти кілограмові баули, сніг і гори.
З Талкітни до льодовика, на висоту 2200 м нас закинули на цьому літачку, там альпіністам видають санки, в які ми все запакували, запрягли на бедрах і потянули наверх))))
Якщо взяти рюкзак, який я тянула (15 кг) і санки (45кг), то ви розумієте, що було не легко) і тільки ЗАРАЗ, в нормальних людських умовах, моє тіло розслабилось і відходить від того стресу!

Всього 5 днів, на цю, дуже привередливу вершину Північної Америки!!!
Деналі “Великая” (6 194 м ) !
Одна з найнеприступніших гір з семи вершин всіх континентів, через дуже сурові погодоні умови! Для тих, хто прийняв рішення ризикнути і піднятися на Деналі, гора готує свій норовливий характер)
На всіх таборах, всі альпіністи і команди, знали і були в шоці, від нашої швидкості підйому:) вже почали ходити легенди про “Український експрес”, які пруть, як роботи на вершину, без зупинки

http://

http://

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *