Під час вибуху у Борисполі загинув заробітчанин із Закарпаття

На Київщині у Борисполі стався вибух на подвір’ї приватного будинку. Через інцидент один із чоловіків загинув на місці, а інший отримав травми.

Двоє приятелів-заробітчан 18 червня напідпитку гралися боєприпасом, який один з них знайшов, повідомила пресслужба поліції. Раптово граната вибухнула у повітрі.

Як трапився інцидент
Інцидент трапився близько 2:30 ночі на вулиці Дем’яна Кошмана. У будинку жили двоє заробітчан із Закарпатської та Чернігівської областей.

Чоловіки випили, а тоді почали гратися гранатою, яку знайшли неподалік. Раптово граната вибухнула у повітрі. Жінка, яка перебувала у будинку, викликала правоохоронців та швидку медичну допомогу.

Що сталося з чоловіками
32-річний чоловік із Закарпатської області загинув на місці, а його 36-річний товариш з Чернігівщини з численними осколковими пораненнями перебуває у лікарні.

Де чоловіки знайшли гранату
Наразі поліція з’ясовує походження боєприпасу. Водночас слідчі уже відкрили два кримінальні провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами та за умисне вбивство, з додатковою позначкою – нещасний випадок.

24tv.ua

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *