На Закарпатті за останні три дні сталося 48 пожеж

пожежа248 пожеж зафіксували у період з 7 по 10 серпня закарпатські рятувальники, повідомили в У ДСНС в області. Жодна людина на них не постраждала, встановлена сума збитків – 15 тисяч гривень.
Зокрема, в Мукачеві 7 серпня сталася пожежа в підвальному приміщенні житлового будинку на вул. Коперника. Вогнем пошкоджено електроводонагрівач. Орієнтовні прямі збитки – 4000 грн. Ймовірна причина – коротке замикання в електрообігрівачі.
8 серпня о 01:12 у с. Ляхівці Ужгородського району горів екскаватор. Вогнем знищено моторний відсік, кабіна та колеса екскаватора. Прямі збитки встановлюються. Ймовірна причина – занос стороннього джерела запалювання.
Того ж дня під час руху загорівся автомобіль «ГАЗ 2105» 2003 р.в. у с. Кам’яниця Ужгородського району. Знищено відсік двигуна та пошкоджено лакофарбове покриття.
У неділю, 9 серпня, о 00:57 пожежа сталася у надвірній споруді в с. Сімер Перечинського району. Вогнем знищено покрівлю надвірної споруди площею 48 кв. м та 1,4 т сіна. О 09:15 того ж дня пожежа трапилася у житловому будинку на вул. Перемоги в Мукачеві, пошкоджено речі домашнього вжитку та 3 холодильника.
Об 11:10 пожежа сталася в надвірній споруді у с. Минай Ужгородського району, знищено дерев’яні конструкції надвірної споруди, коптилку. Прямі збитки – 1000 грн. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем.
А об 13:40 надвірна споруда горіла в с. Сторожниця Ужгородського району, вогонь знищив покриття на площі 21 кв. м та перекриття на площі 4 кв. м. Прямі збитки – 10 000 грн. Ймовірна причина – коротке замикання електромережі.
У більшості випадків горіла суха трава на відкритих територіях.
У ДСНС у Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *