На Закарпатті стартував проєкт “Кіно заради Перемоги”

В обласному центрі Закарпаття стартував національний тур «Кіно заради Перемоги!» на підтримку захисників та вимушено переміщених осіб.

Першими глядачами кінопоказу стали закарпатські правоохоронці. Їм презентували військову екшн-драму режисера Тимура Ященка «Черкаси» про останній український корабель у Криму, початок окупації півострова та героїчний опір команди екіпажу.

Цей фільм – про нескореність та незламність українців перед ворогом. Події 2014 р. перегукуються із сьогоденням, коли наша країна продовжує впевнено протистояти повномасштабному вторгненню російського агресора.

Кінопокази в межах національного туру на Закарпатті за організаційного та інформаційного сприяння обласної військової адміністрації продовжаться, аби в цей складний час підтримати якомога більше людей на шляху до нашої Перемоги!

Проєкт «Кіно заради перемоги!» реалізується за ініціативи Офісу Президента України, Державного агентства України з питань кіно, Асоціації «Дивись українське!» та за підтримки фонду «МХП-Громаді», ГО «УкрКіноФест», ГО «Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії», окремих підрозділів ЗСУ та Національної гвардії України у взаємодії з ОВА та Національною поліцією України.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *