На Закарпатті поліція викрила афериста

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

До Мукачівського відділу поліції звернулось керівництво приватного підприємства із заявою про те, що під час інвентаризації товару та грошей на рахунку закладу вони виявили нестачу коштів. Даний факт у поліції зареєстрували та розпочали розслідування.

В ході досудового слідства працівники Мукачівського відділу встановили обставини злочину. Як з’ясували у поліції, до злочину причетний 34-річний ужгородець, який працював на приватному підприємстві торговим представником. Чоловік протягом місяця приймав заявки від продовольчих магазинів на товар, забирав кошти за попередні замовлення, однак до бухгалтерії фірми їх не здавав. Слідством доведено 13 випадків заволодіння шляхом обману чоловіком коштів на загальну суму 30 тисяч гривень.

На даний час за погодженням з Мукачівською місцевою прокуратурою ужгородцю оголошено про підозру у вчиненні шахрайства, що передбачено ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України. Матеріали справи будуть скеровані до суду для прийняття остаточного рішення та визначення міри покарання підозрюваному.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *