На Закарпатті перемагають Балоги та Горват

горватЗа даними паралельного підрахунку голосів здійсненого закарпатським штабом “Громадянської позиції” перемогу на Закарпатті здобули: ВО №60 – Роберт Горват, №69 – Віктор Балога, №70 – Михайло Ланьо, №71- Павло Балога, №72- Василь Петьовка, №73- Іван Балога.

4 comments

патріот Закарпаття says:

Цинізму не має меж! Закарпаття як усе пасе задніх, а найголовне воно цього заслуговують, коли віддають свої голоси за банди Балогів, Ланя (Блюка рекетира 90рр). Сором ! То прохання до тих, хто проголосував за цих покидьків не скиглити, не клясти на когось, а самі ви є спіучасниками цих злочинів, за яким стоять ваші обранці.
А наша Україна сильна, міцна, непокірна і подивитеся через певний час ці мерзотники самі будуть втікати звідси і наші деякі закарпатці прозріють!

Сектор А says:

зАКАРПАТТЯ КАПУТ!!

Сектор А says:

…закарпатці, ви самі зливаєте свій радний край! …Воїстину, нема меж дурі……

очищення від Балогів says:

Ще не вмерли в Закарпатті патріоти та активісти, гуртом домагатися жорстокоі люстраціі файті Балог, не вже злодіі і надалі будуть від нашого імені творити безчинства,грабувати та обдурювати нас. Байдуже, що ці братки прикрилися мандатом нардепа, вони мають відповісти перед народом Украіни за обман та корупцію у великих масштабах. А усіх тих, кого вони напризначали на різні керівні посади своіх прихвостнів, як гнид у брудному волоссі, звільняти законно, так як вони втілювали усв незаконні оборудки своіх босів Балог. Скільком громадянам ці тварі поламали бізнес, людські долі, позвільняли з роботи за власну думку, погляди? Дуже багато буде запитань до Балогів з боку компетентних органів.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *