На Закарпатті націоналісти провели футбольний турнір

Цивільний Корпус “Азов” Закарпаття провів перший щорічний футбольний турнір серед вуличних команд в рамках всеукраїнської акції “Сила Нації”

Турнір стартував о 11.00 в спорткомплексі “Зінедін”. У змаганні за кубок взяли учать 8 команд. Після жеребкування учасники вже традиційно були поділені на дві групи по чотири колективи, з груп виходили до півфіналу по дві кращі команди.

Першу півфінальну пару склали “Вовки” та “Веселка”, рахунок матчу 2-0 на користь “Вовків”. В іншій парі грали “Колосок” та “Віннер”, дуже швидко “Колоски” забили суперникам три м’ячі та закрились в захисті, “Віннер” зміг відповісти тільми двома голами, хоч і вважався фаворитом змагань.

В матчі за третє місце “Веселка” та “Віннер” визначали бронзового призера турніру в серії пенальті, доля була на боці “Веселки”.

В напруженій фінальній грі грали “Вовки” та “Колосок”, маючи купу гольових моментів. Фінальний свисток зафіксував нічию 0-0, переможця турніру визначали в серії післяматчевих пенальті, і із рахунком 2-1 перемогу святкували “Вовки”.

Незважаючи на запеклу боротьбу, на полі традиційно панувала дружня та братерська атмосфера. Команди, які заняли 1-3 місця, були нагороджені медалями та якісними футбольними м”ячами, а команда-переможець, яка стала чемпіоном серед вуличних команд, отримала кубок “Сила Нації”. Також визначились кращий гравець, бомбардир та голкіпер змагань – вони отримали почесні грамоти.

Після турніру учасників пригостили смачним бограчем.

Надалі ЦК “Азов” Закарпаття планує зробити футбольний турнір щорічним, а кубок перехідним.

азов азов2 азов3

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *