На закарпатській митниці конфіскували ще одну автівку через приховані сигарети

контрабанда5Минулої доби на прикордонно-митний контроль в пункт пропуску «Тиса» прибув легковий автомобіль «Мерседес» під керуванням громадянина України. Чоловік рухався смугою спрощеного контролю «зелений коридор». Щоправда, це не врятувало Українця від ретельної перевірки, оскільки прикордонниками було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду транспортного засобу, який здійснили спільно з представниками митної служби.

В ході спільного огляду, після демонтажу пластикових обшивок лівого та правого підкрильників передньої частини автомобіля шляхом викручування металевих шурупів, виявлено тютюнові вироби марки «Winston» українського виробництва. Загальна кількість виявлених сигарет склала 120 пачок.

Сигарети вилучено встановленим порядком, сума їх оцінки становить 2040 грн. Така ж доля спіткала і автівку «Мерседес» 2001 року випуску, яку оцінили понад 180 тис. грн.

Нагадуємо, що нещодавно подібна ситуація спіткала іншого громадянина України, який теж намагався приховуючи від прикордонно-митного контролю перевезти цигарки до ЄС та через це залишився без автівки «RENAULT MAGNUM», – пише прес-служба Чопського прикордонного загону.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *