На Ужгородщині спалили автівку депутату від Єдиного Центру (ФОТО)

травінаСтало відомо ім’я чиновника Ужгородської міської ради, якому вранці спалили автівку в с.Сторожниця. Постраждалою виявилася Ольга Травіна – заступник Ужгородского міського голови, депутат Ужгородської міськради від партії Єдиний Центр.

Раніше “Трибуна” повідомляла, що за фактом загорання автомобіля одного з чиновників Ужгородської міської ради відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці кваліфікували цей факт як навмисне знищення майна.

 Сьогодні рано вранці по телефону «102» до Ужгородського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в дворі одного з приватних будинків у с. Сторожниця Ужгородського району, виникло загорання автомобіля «Хонда».

На місце події негайно виїхали керівництво та слідчо-оперативна група райвідділу міліції. Було встановлено, що автомобіль належить одному з чиновників Ужгородської міської ради. Вогонь знищив передню частину автомобіля.

 

Слідчим відділенням Ужгородського райвідділу міліції дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна), санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Призначатимуться ряд пожежо-технічних експертиз, після яких буде встановлена причина загоряння автомобіля.

Інформація Ужгородського РВ УМВС

Фото: Прес-центр

авто

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *