На Тячівщині затримали наркоторговця (ФОТО)

 До поліції Тячівщини звернувся мешканець району та повідомив про те, що його знайомий займається продажем марихуани. Заявник повідомив, що сам купив наркотичну речовину у цього чоловіка, після чого добровільно віддав її правоохоронцям. Працівники поліції в ході проведення досудового розслідування за кримінальним провадженням, передбаченим ч. 2 ст. 307 ККУ, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, встановили, що 27 березня на АЗС в смт. Буштино підозрюваний продав марихуану.

Поліція затримала 27-річного чоловіка після того, як він збув 10 грамів наркотичної речовини за 1500 гривень. Після цього підозрюваний сів у таксі, яке зупинили правоохоронці. В торговця марихуаною було виявлено ще 6 грамів наркотиків.

Мешканця села Вишково затримано в порядку ст. 208 КПК та поміщено в ізолятор тимчасового тримання Тячівського відділу поліції. За вчинення такого правопорушення йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *