Категорії Новини

На стіні Ужгородського військкомату ліплять блокпост (ВІДЕО)

військкомат5Ідея розмалювати сіру стіну виникла у Ужгородського військового комісара, підполковника Миколи Журавльова, який і організував сам процес. За словами військкома, люди мають завжди пам’ятати про тих, хто боронить країну у цей нелегкий час. На ідею комісара відгукнулися: профтехучилища, строковик, який закінчив Художнє училище та місцеві будівельні гіпермаркети, котрі безкоштовно надали матеріал для оформлення паркану. Сам Микола ЖУРАВЛЬОВ першим розпочав розмальовувати паркан військкомату. Огорожу не лише розмалюють, але й оздоблять ліпниною.

Микола ЖУРАВЛЬОВ військовий комісар Ужгородського ОМВК

Декілька разів я виходив, і мені не сподобався забор, який був чорний і грязний. Я вирішив його прикрасити. Попросив людей з профтехучилищ. Відгукнувся на мою ідею призовник, який теж зараз допомагає. Розмальовуємо на патріотичну тему цей забор. Щоб люди бачили, що є Збройні сили України, треба нашу країну захищати, і хто як не ми. Цими діями, я хочу звернути увагу громадян України, мешканців міста Ужгорода, патріотичними гаслами які будуть розроблені сьогодні на даному заборі. Напрямок роботи — державні символи. Це державний прапор, це є тризуб, що є символом волі і незалежності нашої України. Відповідну техніку, щоб люди бачили, що в армії є техніка і різноманітні гасла із закликами громадян України. Щоб поповнили ряди ЗСУ.

Греко-католицький собор в особі Владики Мілана надав нам згоду щодо нанесення Святої Богородиці і родини, яка буде випускати голуба. Нам війну не треба, треба щоб був і спокій, та щоб не гинули наші патріоти українці.

Пан Володимир майстер

Шикарна ідея! В перспективі це буде захисник України, блокпост, те що там відбувається. Показати правду, в який умовах несуть службу. А там, в перспективі, будуть Закарпатські гори — те, що вони захищають.

Детальніше у відео Uzh Inform.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *