На сесії Мукачівської міськради обійшлося без “мордобою” (відео)

❗️Цього разу в Мукачівській міській раді обійшлося без мордобою. Повідомляє у своєму телеграм-каналі Павло Федака – https://t.me/P_Fedaka/298
❗️Команда Балоги викинула білий прапор. Очевидно зрозуміли, що наслідки розхитування політичної ситуації в Закарпатті можуть бути дуже сумними (https://t.me/P_Fedaka/296)
❗️На сьогоднішній сесії міськради депутатамм від партії «За Майбутнє» Олександру Бердишеву, Миколі Чорномазу, Гарапко Віталії та Михайлу Ільницькому розблокували картки та інформацію про них поновили на сайті Мукачівської міськради.
❗️Ясно, що капітуляція не є щирою, адже напередодні поліція оголосила підозру у вчиненні злочину (ч.1 ст. 351) голові секретаріату Мукачівської міськради Леоніду Стегурі за створення перешкод у депутатській діяльності (https://trubyna.org.ua/…/holovi-sekretariatu…/).
❗️Останній серйозно «попав у леквар», адже тепер не може вийти з дому, бо екіпажі охоронної фірми Форт (нещодавно її позбавляли ліцензії) цілодобово стережуть вихід з його під’їзду, щоб посадовець Мукачівської міськради щось лишнього не бовкнув про замовників злочину щодо депутатів від партії «За Майбутнє».
❗️На відео журналісти розпитують охоронців з якого дива ті вже кілька днів знаходяться під під’їздом Леоніда Стегури.
❗️Думаю, що незабаром це з’ясовуватимуть правоохоронні органи.

 

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *