На Мукачівщині сталося жорстоке вбивство (ФОТО)

Під час сварки, яка виникла між двома чоловіками за пляшкою горілки, господар помешкання схопив дерев`яну палицю і накинувся на гостя. Зупинився тоді, коли повністю зніс череп з голови приятеля.

вбивство
Ввечері, близько 21.40 год, до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення від 26-річного чоловіка, який повідомив, що в помешканні свого дядька у с.Кленовець Мукачівськго району він виявив труп чоловіка. Також мукачівець повідомив, що літня людина померла не власною смертю, адже у нього повністю розбита і закривавлена голова.
На місці події правоохоронці з`ясували, що під час застілля між двома чоловіками віком 61 та 58 років, виникла сварка. Господар помешкання 58-літній чоловік, який за показами родичів та сусідів, був цілком стриманим, урівноваженим чоловіком, розгнівався на товариша і щоб заспокоїтись, вибіг на вулицю. Проте, підігрітий алкоголем чоловік, схопив палицю, забіг до будинку і почав щосили бити свого односельця. Бив до тих пір, поки останній зовсім не стих, а стіни будинку стали закривавленими.
Згодом, під час допиту, розповідає слідча Мукачівського міськвідділу Мар`яна Меца, підозрюваний не міг навіть згадати скільки разів він ударив чоловіка. Назвати причину своєї агресії до вбитого приятеля, чоловік так само не зміг, адже конфліктів із чоловіком до цього у нього не виникало.
Наразі відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част. 1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Наразі чоловік, який до цього випадку, не мав жодних проблем із законом перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Наталія Машіко
Мукачівський МВ УМВС

вбивство2

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *