На Мукачівщині п’яна сварка закінчилась вбивством

бійкаУ суботу в чергову частину Мукачівського МВ УМВС по телефону “102″ надійшло повідомлення від чергового лікаря фельдшерсько-акушерського пункту с. Великі Лучки про те, що в одному з дворогосподарств села біля вхідних дверей будинку виявлено труп господаря оселі з ознаками насильницької смерті.

В село прибула слідчо-оперативна група, керівництво Мукачівського міськвідділу та облуправління міліції. Особу потерпілого правоохоронці встановили швидко – це був 37-річний житель Великих Лучок. На тілі померлого правоохоронці виявили синці на голові та подряпини на шиї, що говорило про насильницьку смерть чоловіка.

Це підтвердив і розтин. За висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті великолучківця була поєднана тупа травма голови, грудної клітки та черева, закрита черепно-мозкова травма, субдоральна гематома, субарахноїдальні крововиливи, забій головного мозгу, множинні переломи ребер, забій легенів, травматичні розриви печінки та селезінки, внутрішня кровотеча, шок. Тобто нещасного люто побили…

Як з′ясували правоохоронці, того дня в гості до потерпілого прийшов 27-річний мешканець с.Ракошино, раніше судимий. Третім у компанії був 20-річний житель В.Лучок.

Під час застілля між господарем і ракошинцем виникла сварка, яка переросла в бійку. Ракошинець витягнув господаря з будинку на подвір′я і став бити руками й ногами. В екзекуції йому допомагав згаданий молодий лучківець. Коли потерпілий впав непритомний на землю, його мучителі пішли геть.

Обох зловмисників міліція затримала. Слідчим Мукачівського МВ УМВС молодикам повідомлено про підозру у вчиненні ними злочину, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть людини). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України та поміщені в ІТТ Мукачівського МВ УМВС, – повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *