На Берегівщині проходить свято Нептуна (ФОТО)

19 липня на території комплексу «Термальні води Косино»  стартувало грандіозне святкування Дня Нептуна – міфологічного божества-володаря вод, хмар, дощу.

Відкрив екзотичний захід парад усіх учасників (Нептун, русалки, морські дияволи, пірати, мавки, тощо), які протягом дня розважали  численних відвідувачів яскравими шоу. Далі  відпочивальники підкріпили своє здоров’я спеціальною аквааеробікою від чемпіонки Західної України з фітнесу Наталії Балог. Запалена після аеробіки публіка потягнулась до виступу ще однієї відомої людини, нашого закарпатського «термінатора», абсолютного чемпіона України з бодібілдингу Бейли Балога. Спортсмен вразив, особливо жіночу частину відпочивальників, яскравим шоу та відмінними м’язами. Паралельно публіка могла зробити фото напам’ять з паном Балогом, а також  з місцевим Нептуном, або  його свитою — чарівними дівчатами, які були розмальовані в стилі боді-арт.

Для юних гостей була розроблена окрема насичена програма, що включала окрім купання в термальних басейнах безліч конкурсів, де переможці отримували цінні призи від організаторів. Для любителів ерудиту проходив шаховий турнір. Проте був він незвичний. Усі бажаючі учасники змагання мали обіграти талановитого одинадцятирічного Сашка. Перевершити хлопчика дорослі учасники шахового турніру не змогли, тож і головний приз (абонемент на 20-разове відвідування басейну) залишився невиграним.

У зоні барбекю майстри гастрономічної справи смажили 350-кілограмового бичка. Також гості комплексу «Термальні води Косино»  могли поласувати бо грачем, шашликами, печеним поросям, гуркою, лангошем, іншими смачними стравами. А хто звик до картопляних страв – могли з’їсти кремзлики.

До вечора малих і дорослих розважала команда Нептуна. Запальні танці, атракціони, пілатес, аквагрим, а також феєричні бої фарбами – подарували усім гостям свята морем позитивних емоцій.  Свою лепту до хорошого настрою вклав і професійний обслуговуючий персонал комплексу. Ближче до завершення розпочалась пінна дискотека, а також масовий запуск кульок у небо.

нептун5нептун4 нептун3 нептун2 нептун нептун6

beregszasz.com.ua

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *