Мукачівських дітей побили на дискотеці

Після дитячої дискотеки двоє 15-річних підлітків понад два тижні провели на лікарняному ліжку. Як з`ясувалось, троє неповнолітніх раніше судимих мукачівців  вирішили у такий спосіб показати, хто є господарями у клубі.

 дітиЗ обласної дитячої клінічної лікарні до чергової частини міськвідділу надійшло повідомлення про госпіталізацію двох неповнолітніх із діагнозом: перелом спинки носа, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку. Того вечора, повідомляють оперативники, свідків бійки встановити не вдалось. Потерпілі у своїх показах так само стверджували, що не знайомі зі своїми кривдниками.

Тільки після ретельних перевірок та відпрацювань, правоохоронці карного розшуку встановили, що підлітків побили троє юнаків, які вже неодноразово потрапляли  в поле зору працівників міліції. Всі троє вже судимі за вчинення ряду крадіжок.

Пояснити причину свого зухвалого вчинку двоє студентів училища та один школяр – не можуть. Стверджують, що не хотіли, аби однолітки з іншого мікрорайону міста «вештались» на дискотеці на «їхній території».

Того вечора, розповіли підозрювані, коли трохи стемніло, вони викликали хлопчаків на вулицю і почали бити. Камери відеспостереження зафіксували побиття. Тож, встановивши неповнолітніх осіб, слідчий Мукачівського міськвідділу відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триваєдосудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *