Моторошна ДТП у Іршаві: водій збив трьох пішоходів – один загинув на місці, двоє важко травмовані

Вчора, 16 грудня, близько 23.00 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на вулиці Шевченка у місті Іршава.

На місці аварії працювали поліцейські Іршавського відділення поліції, слідчі Головного управління поліції Закарпаття, та експерти, які встановили попередні обставини дорожньо-транспортної пригоди. Як з’ясували поліцейські, водій автомобіля «Opel Zafira», рухаючись районним центром у напрямку села Сільце, під час маневру обгону не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з «Volkswagen Caddy», який їхав попереду. Після зіткнення 26-річний водій, не зупиняючись, виїхав на ліве узбіччя дороги та здійснив наїзд на трьох пішоходів.

Внаслідок удару один із чоловіків, 30-річний житель села Великі Ком’яти Виноградівського району, помер на місці. Інших двох, 25-річного та 35-річного жителів Виноградівщини доставлено до районної лікарні. Один з травмованих перебуває у важкому стані.

За кермом «Opel Zafira» перебував житель села Кам’янське Іршавського району. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, у нього зафіксовано 1,4 проміле алкоголю.

Порушника поліцейські затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Слідство у справі триває, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *