Міністр молоді та спорту України відвідав Закарпаття

Булатов ЛунченкоСьогодні, 12 квітня, керівник Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко зустрівся із Міністром молоді та спорту України Дмитром Булатовим.

– Приємно вражений розвитком спортивної інфраструктури Закарпаття. Ваша область може бути прикладом для інших регіонів у плані модернізації галузі, – зазначив Дмитро Булатов. – Зважаючи на ту спортивну базу, що сьогодні має область, на рекреаційний потенціал, кліматичні умови та порозуміння із керівництвом Закарпаття можемо говорити про перенесення спортивних змагань саме в цей регіон.

Валерій Лунченко висловив сподівання, що візит Міністра молоді та спорту дасть поштовх до розвитку та модернізації спортивної галузі Закарпаття.

На Закарпатті визначено 4 спортивні об’єкти, які після модернізації можна використовувати для проведення як всеукраїнських, так і міжнародних змагань на якісно новому рівні. Йдеться про ужгородський стадіон «Авангард» на 13 000 глядацьких місць, мукачівський стадіон СОК ДЮСШ – 3500 місць, КП «Стадіон Карпати» у Хусті, де можна організувати 5200 місць для вболівальників та свалявський стадіон «Авангард» на 1500 глядацьких місць.

Саме ці об’єкти планує оглянути Дмитро Булатов, аби вирішити яким чином організувати на базі цих стадіонів місця для спортивних зборів та проведення змагань.

Прес-центр ОДА

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *