Іван Балога повстав проти старшого брата

балогиДнями видання «Трибуна» із посиланням на власні джерела в обласній раді заявило про те, що Іван Балога оголосив справжній бунт своєму рідному брату і по сумісництву політичному лідеру – Віктору Балозі.

Приводом для конфлікту ніби то стали переговори стосовно можливого входження братів-нардепів до майбутньої парламентської коаліції. Мовляв, Іван Балога заявив, що хоче сам вирішувати своє політичне майбутнє і більше не слухатиме вказівок старшного брата. У підсумку конфлікт дійшов до того, що Віктор Балога навіть не прийшов на хрестини до внучки Івана. Щоб показати, що він насправді думає про вихідку свого неконтрольованого брата.

Вочевидь, Івану Балозі таки осточортіло вічно бути «молодшим» не тільки в сімї, але і в політиці, і він вирішив брати свою кар’єру до власних рук. Не виключено, що останнім поштовхом для розриву політично-родинних зв’язків стали нещодавні події в Ужгородській міській раді, коли Віктор відверто використав депутатів міськради для того, щоб зіграти в політичну гру із Віктором Щадеєм, а потім ще й тих же ж використаних депутатів вигнав із партії. Як згодом написав про це один із депутатів – Іван Волошин – Віктор Балога відверто витер ноги об своїх же депутатів, а потім вирішив просто від них позбутися. Як від непотрібного сміття.

Напевне, Іван Балога відчув, що йому також готують схожу долю. Враховуючи, які завдання виконував середній брат в обласній раді, ця думка напрошується сама по собі. Ні для кого ж не секрет, що Іван завжди виконував роль такого собі сімейного «дурника», який професійно відволікав увагу області від того, що витворяв його старший брат в області. Робив він це, нікуди правди діти, і справді непогано. Скандали, які з місяця в місяць процвітали в обласній раді, з успіхом затьмарювали все, що умудрявся накрутити в регіоні старший із братів. Однак зараз ця почесна місія перейшла до рук Володимира Чубірка. А Іван залишився нардепом без жодних обов’язів. І зрозумів, що політична його кар’єра потроху закінчується. Принаймні, якщо він і далі житиме за командами старшого брата. Тому й оголосив Віктору братерсько-політичну «забастовку».Яким боком вилізе цей конфлікт для мукачівської Сімї поки невідомо. Однак починати розвалювати ще навіть недобудовану політичну машину – рішення не надто розумне. З такими темпами працювати у парламенті буде ой як непросто.

Вільне Закарпаття

1 comment

Ярослава says:

Обисьтеся там повбивали до сто чортів, такисьте усім надоїли, блюватися от сих Балог крутить.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *