Категорії Новини

Генеральне консульство Угорщини у м.Ужгород відзначає “срібний” ювілей

Україна-УгорщинаГенеральне консульство Угорщини у м.Ужгород проводить святкові заходи з нагоди 25 річниці від дня відкриття.

12 серпня 2016 р. – Урочисте відкриття спортивного майданчика

12 серпня 2016 р., п’ятниця, о 15 год. (за київським часом): урочисте відкриття спортивного майданчика та проведення «Кубку Дружби» з міні-футболу, у якому приймають участь команди нашого Генерального консульства, Закарпатської облдержадміністрації, УжНУ та Банку ОТП. Спортивний майданчик створений за підтримки Уряду Угорщини.

Місце проведення: м. Ужгород, вул. Університетська, 12, (майданчик перед гуртожитком № 4).

 13 серпня 2016 р. „25 років Генеральному консульству Угорщини у м.Ужгородсвяткові заходи

13 серпня у нашому консульстві проводиться з нагоди ювілею ряд заходів протягом цілого дня. На всіх наших заходах очікуємо присутність кореспондентів ваших редакцій.

10:00-14:00 Екскурсійні групи (всього 330 осіб) у супроводі одного із консулів матимуть можливість відвідати приміщення консульства.

15.00-17:30  У внутрішньому дворі та у репрезентаційних залах консульства відбудуться виступи угорських народних вокальних та танцювальник колективів, дегустація угорських національних страв та напоїв для близько 250 запрошених гостей.

19:00-21:00 У внутрішньому дворі та у репрезентаційних залах консульства відбудеться дегустація угорських національних страв та напоїв в рамках прийому для 250 запрошених гостей. Перед початком прийому планується вручення нагород.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *