Categories Новини

Екс-голова ЦВК заявив, що Хустський архієпископ не управляє єпархією

рябецьІсторія із забороною керівництвом Хустської єпархії на чолі з владикою Марком привезення ікони Миколая Втішителя у православний кафедральний собор рівноапостольних Кирила і Мефодія м. Хуст миттю набула резонансу на сторінках інтернет-видань та у соцмережах. Жителі Хуста та району, а також вірники з інших сіл Закарпаття обурені тим, що їх позбавили можливості 29 червня ц.р. приклонитися до цілющої святині. Жваво коментують дивну заборону владики Марка й відомі закарпатці.

Так, екс-голова Центральної виборчої комісії Михайло Рябець залишив такий коментар у ході дискусії на цю тему в мережі Фейсбук:

Із власного досвіду поділюся своїми спостереженнями щодо діяльності Владики Марка. Мені здається, що він там давно не управляє. Його функції перебрали на себе окремі особи, наближені до нього, яких не тільки від епархіі потрібно гнати брудним віником, але і від Церкви. Саме про це я маю намір найближчим часом ці питання обговорити із керівництвом Метрополіі УПЦ МП. Адже такий стан речей шкодить не тільки Владиці, але і Церкві” .

Новини Закарпаття

2 comments

Хустянин says:

Рябець нехай згадає як він керував коли був у ЦВК, а потім пхає носа куди не слід

Суддя says:

п. Рябець не вчився, мабуть, у школі – Митрополія від слова Митрополит, а от до чого тут “метрополія” не зрозуміло… соромно не знати таке… Ви б, п. Рябець, краще підняли питання про встановлення справедливості і правосуддя над вашим племінником, який був співучасником заздалегідь спланованого звірячого вбивства у масках та з битами у селі Ізки (Міжгірського району) 8 липня 2007 року, а влізали туди куди не треба!!!! Побійтесь Бога!!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *