Дитячі садочки на Закарпатті поки що залишаться зачиненими

Про це учора повідомив голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.

Каже: рішення про відновлення їхньої роботи винесуть на розгляд регіональної комісії з надзвичайних ситуацій наступного тижня. Щодо шкіл, то вони попередньо мають запрацювати з 1 вересня.

Олексій Петров сказав, що наступного тижня знову виноситиме питання про садочки на чергове засідання регіонального ТЕБ та НС.

“Я його виносив, епідеміологи наші були проти, — сказав голова облдержадміністрації. — Поспілкувавшись із мамами, вивчивши ситуацію, поставили нам умови щодо систематизації контролю за цим процесом. Ми доповіли, що всі садочки ті, що задекларували, що вони хочуть відкритися, забезпечені скринінгами температури, дезінфекторами, масками. Наступне засідання ТЕБ та НС буде на початку наступного тижня. Впевнений, що ми відкриємо”.

Нагадаємо, 22 липня батьки дошкільнят та школярів вийшли на мітинг до Закарпатської ОДА. Вони просили відкрити садочки в Ужгороді, а з початку навчального року не запроваджувати дистанційне навчання у школах. Тоді за словами учасниці мітингу Людмили Чоп, на акцію прийшли близько сорока людей.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *