Директор чопського ринку каже, що журналіст намагався її згвалтувати (ДОКУМЕНТ, ВІДЕО)

батурінаЖурналіст видання “Трибуна”  Валерій Наталевич, крім заяви в міліцію про напад на нього зі сторони директора чопського ринку Олени Батуриної, подав також заяву про направлення її на медичний огляд у психіатра, який відповідно до закону “Про психіатричну допомогу” ст.11 можна проводити без згоди пацієнта. 

Батурина зробила зустрічну заяву до міліції, яка яскраво характеризує її особистість та підтверджує необхідність лікування.

Раніше “Трибуна” повідомляла, що директор комунального ринку в м.Чоп Олена Батурина незаконно збирає кошти з території, що знаходиться за межами базару. Тоді, несамовита бабця накинулася з нецензурною лайкою та погрозами на журналіста Валерія Наталевича, який вказав їй на незаконність вуличної торгівлі і отримання “лівих” доходів.

Ця особа є близькою подругою Чопського міського голови Галини Цар.

Раніше про спробу згвалтування Валерієм Наталевичем на робочому місці в приміщенні Чопської мерії заявляла заступник Чопського міського голови Ольга Бізіля, але після демонстрації відеозапису події правоохоронці не мали претензій до журналіста.

 

заявление батуриной

3 comments

Клара Газуль says:

Мэр Чопа Цар Галина Васильевна делает большую ошибку, связываясь с такими людьми, как эта невменяемая, дурно воспитанная, вульгарная бабка, под руководством которой были разгромлены частные постройки господина Палко на рынке (и свидетели этого безобразия есть), которая оскорбляет честь и достоинство других людей, которая изрыгает похабную риторику в адрес украинских военных и Украины в частности (и на это тоже есть свидетели), которая ненавидит Украину и украинцев, для которой персонажами восхищения и поклонения есть Янукович, Царев и прочая шелуха, которая занимается вне рынка противозаконными деяниями. Ее место – на лавке подсудимых. Так что, Галина Васильевна, не зря говорят: скажи с кем ты, и я скажу кто ты. Из-за таких кадров как Батурина, мэрша, к счастью и радости, теряет часть своих потенциальных интеллигентных и интеллектуальных избирателей. А кроме того, предприниматели на рынке просто пока тихонько плюют Бабке Батуриной в спину. Ее никто не уважает на рынке. Люди просто боятся ее мести и подлости, поэтому вынуждены молчать. Но день выборов расставит все по своим местам. Так что, спасибо бабке Батуриной за её дурь. Она работает на симпатии электората к сдержанному и интеллигентному Валерию Самардаку и его команде!

Не типичный Чоп says:

Чоп превратился в заповедник диких зверей. Знакомьтесь: фаворит мера – Е. БАТУРИНА, ДИРЕКТОР единственного в Чопе рынка позорит нас и свою “крышу”. Стыд и позор… Терпеть этих “орков” дальше нет сил!!! Просьба распространить!!! (Одно хорошо- веселит до слез))))
https://www.youtube.com/watch?v=vUpPxWH1Rhs#t=3m21s

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *