Чому закарпатські випускники   найгірші в освіті (ДОКУМЕНТ)

З цим питанням намагалося розібратися 11 липня видання РІО (http://rionews.com.ua/mixed/all/now/n15190164112) де були озвучені, коротко проаналізовані результати ЗНО у Закарпатській області. Факт на лице, він засвідчує про глибоку кризу середньої освіти, органів системи управління освітою в нашій області.

Та це загальне. Але як відомо, загальне складається з одиничного. Ось уже більше року органи управління освітою не можуть ніяк навести ладу з групою бунтівних вчителів в школі с. Богдан. Про ситуацію в цій школі та невідповідні дії місцевих органів управління освітою багато писалося на цьому та на інших сайтах. Наслідком річного хаосу, самоуправства в цій школі стала відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України перевірка цієї школи Державною інспекцією навчальних закладів України (далі Інспекція).

Богданська сільська рада звернулася з листом до Інспекції з проханням ознайомити орган місцевого самоврядування з результатами перевірки цього навчального закладу. На адресу сільської ради надійшов лист з Інспекції «Про результати перевірки Богданської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рахівського району Закарпатської області. Інформація викладена в листі вважаю буде цікавою для громадськості. Даний лист, як на мене, і дає відповідь на запитання публікації в РІО «Чому закарпатські випускники   найгірші в освіті?»

Петро Ференц

Снимок экрана от 2015-07-17 17:43:20Снимок экрана от 2015-07-17 17:45:52Снимок экрана от 2015-07-17 17:46:28 Снимок экрана от 2015-07-17 17:47:33 Снимок экрана от 2015-07-17 17:48:02

3 comments

Гуцул says:

Чому ти ференц переховуєшся від мобілізації і вся твоя родина де є здорових молодих мужиків много а воюєш з населенням свого села і вчителями.Іди туди а не здавай інших. Вчителі яких ти на всю Україну паплюжив Демян В.В. Шімон І.І. вже захищают на сході державу а ти сидиш і далі паплюжиш людий за допомогою газети трибуна. Ганьба.

Петро Ференц says:

Офіційні результати ЗНО є мірилом результативності навчальних закладів. Зрозуміло тепер чому така війна організувалася проти Ігора Лікарчука. Обшуки в Українському центрі оцінювання якості освіти – помста за результати зовнішнього оцінювання. Шило вилізло з мішка і тепер, ті які захищають честь і гідність “калективов” (а це російсько-рядянське поняття) не можуть приховати свою “успішність”. Зокрема Богданська ЗОШ І-ІІІ ступенів у війшла у сотню найгірших шкіл України. З 7264 навчальних закладів, які приймали участь у ЗНО з української мови, богданська зайняла”почесне” 7154. Також вона потрапила в другий сумний перелік, а саме – Загальноосвітні навчальні заклади, десять або більше випускників яких не подолали поріг
«склав/не склав» зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури
в 2015 році (станом на 10 липня 2015 року) – де під номером 55 Богданська ЗОШ із 51 випускника 21 не подолали поріг мінімальних 22 тестових балів. Тому факти є найбільшим доказом тих чи інших тверджень.

Іван says:

Те що Петро Ференц ЧМО і “диванний патріот ” неодноразово доказує дана стаття. багато з перевірки видно ,що сільська рада з цим дебілом на чолі не в змозі виконати закон про освіту.Автобуса нема приміщень нема .А школа в рейтингу 9 в районі.Про що це говорить ……Треба гнати Петра не лиш із сільради ,а й села разом з Абеле.Це він і вона привели комісію до школи.Сам вчитель ніякий і хоче аби всі такі були.Скільки підготував дітей до ЗНО-вчитель недороблений.?Під їх керівництвом школа занепала.В той час як вчителі школи дійсно патріоти захищають ,який садик,поліклініка,школа ……і Петро довольний що пише дурниці.Таких порушень набагато більше в інших школа ..А комісія нічого не робила лиш ховала документи,короче робила все аби відробити гроші які заплавтив голова ,думаю БУВШИЙ. Батьківські збори були ТИ Петре сам був присутній -БРЕХАТИ тобі не вперше-май хочаби трошки совісті СЛОНЕ.Хоча ти вчитель ХУ@@ЛО ?голова села такий самий..Вугілля крадеш із школи і перевозиш у лікарню.Ацю комісію =хабарників треба розігнати. Слава УКРАЇНІ.ГЕТЬ ФЕРЕНЦА. ТИ петре іди народу послужи а не село паплюж.Сам злодій та других не роби злодіями.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *