Чому “пробуксувало” земельне питання для ужгородських воїнів АТО

сесіяПро це в мережі Фейсбук повідомив один з ініціаторів виділення землі для військовослужбовців АТО Павло Федака.

Нарешті! Сьогодні сесія Ужгородської міськради підтримала рішеня про виділення землі членам родин загиблих та учасникам АТО.
Хоча перед самою сесією двоє військовослужбовців розвідроти з Мукачева, які напередодні були ініціаторами нашого походу до Віктора Погорєлова несподівано заявили,що питання треба зняти з розгляду бо земельні ділянки отримають в основному представники 15 ОГП батальйону, який базується в Ужгороді, а ужгородці учасники бойових дій з інших частин майже не представлені.
На зауваження військкома Журавльова про те,що саме їм було доручено надати для списку людей, які базуються в Мукачеві відповіли, що не мали часу.
На моє зауваження, що ці хлопці, через свою неросторопність, зривають отримання земельних ділянок також родинам загиблих в АТО відповіли, що не страшно, зачекають.
Порадившись з Миколою Журавльовим, ми прийняли рішення озвучити пропозицію про перенесення голосування по землі для атошників на наступну сесію. Що і зробив військком. Якщо чесно, не хотілося показувати, що наші воєнні мають конфлікт у власних рядах.
Депутати та міський голова Віктор Погорєлов не підтримали пропозицію озвучену комісаром і проголосували за виділення землі захисникам вітчизни. Після цього я з полегшенням зітхнув, добре що не послухалися.
Мер привселюдно пообіцяв, що наступним траншем піде ще партія земельних ділянок для решти військовослужбовців.

журавльов

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *