Четвертий день поспіль рятувальники вилучають та знищують боєприпаси часів Другої світової на вулиці Канальній в Ужгороді

З 1 по 4 березня група піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення на вулиці Канальній в Ужгороді вилучає та знищує боєприпаси часів Другої світової війни. Серед знахідок: мінометна міна калібром 82 мм, протитанкова міна, артерійський снаряд калібром 125 мм та артилерійський снаряд.

Як повідомляє У ДСНС України в Закарпатській області, 1 березня о 09:05 до ОКЦ надійшла інформація про виявлення ВНП за адресою: м.Ужгород, вул. Канальна, б/н. О 17:20 групою піротехнічних робіт АРЗ СП вилучено та знищено мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни. О 17:30 до ОКЦ надійшла інформація про виявлення ВНП за адресою: м.Ужгород, вул. Канальна, б/н. 02.03.2019 о 11:30 групою піротехнічних робіт АРЗ СП вилучено та знищено протитанкову міну часів Другої світової війни.

2 березня о 17:40 до ОКЦ надійшла інформація про виявлення ВНП попередньо артилерійський снаряд, за адресою: м. Ужгород, вул. Канальна, поблизу каналу. О 20:20 групою піротехнічних робіт АРЗ СП вилучено та знищено артилерійський снаряд калібром 125 мм часів Другої світової війни.

3 березня о 17:40 до ОКЦ надійшла інформація про виявлення ВНП, попередньо артилерійський снаряд, за адресою: м. Ужгород, вул. Канальна. Знешкодження групою піротехнічних робіт АРЗ СП заплановано на 04.03.2019.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *