Categories Новини

Блудний син Балога написав листа Януковичу

балогаВіктор Балога, який все зробив аби закарпатці обрали собі президентом Віктора Януковича і який особисто надіслав кожному краянину листа з проханням не голосувати за Юлію Тимошенко, через власну зажерливість опинився за бортом влади.

У послугах екс-міністра МНС в уряді “пакращення” Азарова більше нема потреби. Тому Віктор Іванович з допомогою штатного борзописця Карасьова став вивчати основи епістолярного жанру і пише листи-скарги на адресу всіх керівників держави. На цей раз він написав “маляву” Януковичу в якій звинуватив закарпатську владу в тому, що вона очолює  організоване злочинне угрупування. Цікаво це чути від людини, яка у кримінальному світі має кличку “Торгаш”.

Далі Віктор Іванович все ж таки спустився з небес на землю і цілком резонно перейшов до конкретики, яка торкається безпосередньо проблеми маленького українця:

«Не знаю, що з цього приводу думає Президент, але сьогодні направив йому звернення, щоб взяв під особистий контроль хоча б одну резонансу справу – щодо колишнього очільника Закарпатгазу Павла Нагірного. Чоловік спричинив смертельне ДТП, загинула мама і донька. Все Закарпаття слідкує за цією справою, резонанс страшенний, а міліція з прокуратурою спочатку переводять його з СІЗО у психлікарню, а потім взагалі дають можливість втекти в сусідню країну», – наголосив політик.

«Такої кількості резонансних злочинів у області не було давно. І мовчання центру може означати лише одне – згоду з тим, що відбувається», – констатував Віктор Балога.

Думати головою треба було Вікторе Івановичу у 2010 році коли агітували закарпатців за кого голосувати на президентських виборах

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *